AJUTS DESTINATS A LES COMUNITATS DE REGANTS PER A LA MILLORA I LA MODERNITZACIÓ DE LES XARXES DE REGADIUS EN EL MARC DEL PDR DE CATALUNYA 2014-2020 CORRESPONENTS ALS ANYS 2019, 2020 I 2021 - Agrosolucions | Enginyeria i Serveis
1793
post-template-default,single,single-post,postid-1793,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

AJUTS DESTINATS A LES COMUNITATS DE REGANTS PER A LA MILLORA I LA MODERNITZACIÓ DE LES XARXES DE REGADIUS EN EL MARC DEL PDR DE CATALUNYA 2014-2020 CORRESPONENTS ALS ANYS 2019, 2020 I 2021

AJUTS DESTINATS A LES COMUNITATS DE REGANTS PER A LA MILLORA I LA MODERNITZACIÓ DE LES XARXES DE REGADIUS EN EL MARC DEL PDR DE CATALUNYA 2014-2020 CORRESPONENTS ALS ANYS 2019, 2020 I 2021

Objecte
Convocar per als anys 2019, 2020 i 2021 els ajuts destinats a les comunitats de regants per a la millora i la modernització de les xarxes de regadius, d’acord amb les bases reguladores aprovades en Ordre ARP/56/2018, de 4 de juny de 2018 (DOGC núm. 7638 de 8 de juny de 2018). L’objecte dels ajuts és fomentar la realització de les obres i les instal·lacions de les xarxes col·lectives de reg de les Comunitats de Regants per a la millora i modernització dels regadius, en alguna de les següents modalitats: 1 La modernització integral d’un regadiu existent, consistent en el canvi de la xarxa de reg per gravetat a una xarxa de reg pressuritzada o bé una millora substancial d’un sistema de reg a pressió existent. 2 Obres de millora i modernització i elements que milloren la gestió del reg, incrementant la eficiència i l’estalvi d’aigua.
Beneficiaris
Les comunitats de regants o altres comunitats d’usuaris d’aigües que siguin titulars d’infraestructures de regadiu i disposin del dret d’aigua corresponent.
Accions subvencionables
Els ajuts es destinaran principalment a la realització de les obres següents: – Construcció de xarxes de transport i distribució, i capçals de reg fins a l’explotació individual. – Sistemes d’automatització i control del consum. – Instal·lacions de captació i elevació d’aigües. – Implantació i millora de les instal·lacions elèctriques vinculades als sistemes de reg. – Embassaments i basses de regulació.
Despeses subvencionables
Els ajuts inclouen totes les obres i instal·lacions necessàries, la redacció del projecte, la coordinació de seguretat i salut i el control de qualitat, així com la direcció d’obres necessària per dur-les a terme, treballs de topografia i cartografia, i altres despeses necessàries per dur a terme l’actuació.
Termini de realització
Les persones beneficiàries han de realitzar les actuacions objecte dels ajuts i justificar-les en el termini que estableixi la resolució de concessió i com a màxim el dia 31 d’octubre de cada anualitat.
Dotació pressupostària
17.194.164,37 euros.

Quantia
La subvenció per a totes les actuacions previstes serà del 50% del cost elegible. – L’import màxim de l’ajut que preveu l’apartat 1.1 no podrà superar 1.000.000,00 d’euros per beneficiari. – L’import màxim de l’ajut que preveu l’apartat 1.2 no podrà superar els 70.000,00 euros per beneficiari. – El finançament anual no podrà superar la consignació pressupostària prevista per a cada exercici.
Lloc de presentació
Les sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts s’han de realitzar obligatòriament per via telemàtica utilitzant la Seu Electrònica de la Generalitat de Catalunya (https://seu.gencat.cat), dins el termini que estableix la convocatòria.
Termini de presentació
El termini de presentació de sol·licituds serà de quatre mesos i s’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC).

Normativa
• Correcció de termini de Convocatòria (DOGC núm. 7653 de 29.06.2018)
• Convocatòria (DOGC núm. 7646 de 20.06.2018)
• Bases reguladores (DOGC núm. 7638 de 08.06.2018)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continueu navegant esteu donant el vostre consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies